ankiewalvis.reismee.nl

het Sam gevoel......

Lieve Allemaal,

Gister was een speciale dag. Sandra en ik ervoeren weer “het Sam gevoel”.

De meeste van mijn lezers weten, dat Sandra en ik elkaar kennen van Stichting Sam

( www.stichtingsam.nl ) Sandra was er observant en ik was gastvrouw.

Gister waren we op de boot van Extra Divers o.a. met een vader en zoon (10 jaar) uit Zwitserland, die met z’n tweeën een wereldreis aan het maken zijn. Een bijzonder stel en vader had aan zoon gezegd, dat hij een wensen lijstje mocht maken. Er stonden 3 wensen op: 1 paardrijden in een ruig land 2. leren duiken 3. met dolfijnen in het wild zwemmen.

Nummer 2 was in vervulling gegaan, want hij had de open water cursus met goed gevolg afgerond, daarom kon hij nu gewoon mee duiken. Al kwam de begeleiding van Sandra wel erg goed van pas

Wens nummer drie sprak ons natuurlijk erg aan. De bultrug dolfijnen zie je elke keer in het fjord, maar die verdwijnen, zodra er snorkelaars het water in gaan. Nu heeft onze kapitein Yousuf een keer met een tuimelaar gezwommen, die vaak op dezelfde plek zwemt. Daar wil Sandra terecht geen attractie van maken, maar dit was een speciaal geval en ook was Yousuf de kapitein. Dus aan Yousuf de vraag of hij hem op kon zoeken. Dat lukte en toen zijn vader en zoon voorzichtig het water in gegaan om de dolfijn onder water te zien.

Wij hebben vanaf de boot alles gevolgd en het lukte!!!!!!! Natuurlijk stonden wij met z’n tweeën weer met het warme Sam gevoel te kijken!!

Aan vader en zoon duidelijk gemaakt, dat het echt een speciaal voorrecht was en zij waren de koning te rijk!!! Maar iedereen op de boot was er natuurlijk vrolijk van !!!!

Later bedacht ik dat we er foto’s van hadden kunnen maken, maar we hebben daar op dat moment helemaal niet aan gedacht. We zaten weer helemaal in de ‘Zou het lukken?” modus.

HEERLIJK was het om dit te ervaren met een knipoog naar Stichting SAM!

Liefs van @nkie

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!